Τεχνικές Υπηρεσίες

Στην εποχή μας η τεχνολογία έχει εξελιχθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό που θεωρείται πλεον αρκετά εως πάρα πολύ αξιόπιστη. Έτσι έχουμε μάθει να βασιζόμαστε πάνω της σχεδόν για όλες μας τις ανάγκες. Αποθήκευση προσωπικών στοιχείων, εγγράφων και φωτογραφιών, υπενθυμίσεις, ακρόαση μουσικής, προβολή ταινιών και όχι μόνο.

Όταν όμως η τεχνολογία μας προδίδει (ή… την προκαλόυμε να μας προδώσει), η iN tech PRiSMA βρίσκεται εκεί να σας δώσει την λύση.

Συναρμολόγηση, Επισκευή και Συντήρηση Υπολογιστών

Είτε πρόκειται για επιτραπέζιο υπολογιστή, είτε για laptop, μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες συναρμολόγησης, συντήρησης, καθαρισμού κι επισκευής.

Θέλετε να αγοράσετε νέο υπολογιστή και δεν γνωρίζετε τι πρέπει να αναζητήσετε, και τι προδιαγραφές χρειάζεστε;

Είμαστε στη διάθεσή σας είτε για να επαναφέρουμε τον υπολογιστή σας σε κατάσταση καινούριου, είτε για να σας προτείνουμε ποιος υπολογιστής θα σας καλύπτει.

Επισκευή, Επαναφορά και Καθαρισμός Κινητών

Κολάει το κινητό σας; Έχει χαλάσει; Δεν λειτουργεί κάποια δυνατότητα;

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Υποστήριξη Βιομηχανικών Εκτυπωτών

Η iN tech PRiSMA διαθέτει χρόνια εμπειρίας στην υποστήριξη βιομηχανικών εκτυπωτών. Διαθέτετε κάποιο inkjet εκτυπωτή Domino, Hitachi, Videojet κλπ; Μήπως κάποιον θερμικό Carl Valentin, Zebra, Datamax κλπ; Σε κάθε περίπτωση εμείς είμαστε δίπλα σας για την υποστήριξή του! Θέλετε μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και εκτύπωσης ετικετών με ή χωρίς barcode; Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε την λύση που θα σας εξυπηρετεί όσο το δυνατόν καλύτερα!