Υπηρεσίες Διαδικτύου

Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας και του διαδικτύου, η iN tech PRiSMA σαν τον σύμμαχό σας στην αρένα της τεχνολογίας αλλά και του διαδικτύου βρίσκεται δίπλα σας για να σας παρέχει τις επαγγελματικές υπηρεσίες της.
Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε μία σύγχρονη και εντυπωσιακή ιστοσελίδα, να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις του καταστήματός σας, ακόμα και να σας βοηθήσουμε στον έλεγχο της επιχείρησής σας προσφέροντας αξιόπιστα, ευέλικτα και εύχρηστα εργαλεία

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Με την πολυετή εμπειρία μας στην κατασκευή των ιστοσελίδων, σας προσφέρουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες σε προσιτές τιμές.

Άσχετα με το αν πρόκειτε για ιστοσελίδα βασισμένη σε κάποιο δημοφιλές cms όπως WordPress, Joomla κλπ, ή αν μιλάμε για κάποια ιστοσελίδα custom κατασκευής, σας έχουμε την λύση.

Ενημερώστε μας για το είδος της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει, την εμφάνιση που θα θέλατε να έχει και τις δυνατότητες που σας ενδιαφέρουν κι αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

web-design
eshop-design

Κατασκευή E-Shop

Έχετε φυσικό κατάστημα και σας ενδιαφέρει να διευρύνετε το πελατολόγιό σας ανοίγοντας την πόρτα σας στο κόσμο του διαδικτύου;

Μήπως θέλετε απλά να ξεκινήσετε ένα καινούριο κατάστημα και σκέφτεστε να το κάνετε μέσω του internet;

Όποια κι αν είναι η περίπτωσή σας, η iN tech PRiSMA μπορεί να σας παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση!

Δημιουργία Συστήματος CRM

Τα συστήματα CRM είναι πλέον ένα απαραίτητο κομμάτι για τις επιχειρήσεις.

Προσφέρουν έλεγχο του πελατολογίου, των προϊόντων, του στοκ, τον προσφορών και όχι μόνο. Και όλα αυτά μέσα από λίγα κλικ. Μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας είτε τοπικά, ή αν είστε συνέχεια εν κινήσει ακόμα και στο internet!

Μην μένετε στην εποχή του “τεφτεριού” και της ατζέντας.

filehosting

Αποθήκευση Δεδομένων στο Διαδίκτυο (File Hosting)

Θέλετε να κρατήσετε κάπου ασφαλή τα αρχεία σας, να αποθηκεύσετε την ιστοσελίδα σας;  Μπορείτε να ζητήσετε χώρο από τους server μας, κι εμείς φροντίζουμε την ασφαλή αποθήκευσή τους