Δημιουργία Περιεχομένου

Αν χρειάζεστε κάποιον να σας σχεδιάσει ένα λογότυπο, ή κάποιο φυλλάδιο η iN tech PRiSMA σας έχει την κατάλληλη πρόταση. Ακόμα κι αν παίζετε κάποιο παιχνίδι και χρειάζεστε κάποια δημιουργία γι΄αυτό, επικοινωνήστε μαζί μας!

Σχεδιασμός Λογοτύπων

Το λογότυπο είναι κάτι πολύ σημαντικό για μία εταιρεία.

Είναι το χαρακτηριστικό αναφοράς μιας εταιρείας μαζί με την επωνυμία της. Οπότε είναι πολύ σημαντικό, να είναι όπως ακριβώς το θέλετε και καλοσχεδιασμένο με προσοχή. Η iN tech PRiSMA είναι εδώ να σας βοηθήσει με επαγγελματικά αποτελέσματα.

Άλλωστε είναι κάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσετε καθώς συνήθως χρησιμοποιείται στη ιστοσελίδα της εταιρείας σας, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, στην πινακίδα σας, τυπωμένο σε χαρτιά, φακέλους, μπλουζάκια, αυτοκόλλητα και σε ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε,

logo-designing

Συγγραφή κειμένων

Θέλετε να σας γράψουν κάποιο κείμενο, όπως πχ ένα άρθρο, ένα τεχνικό εγχειρίδιο. Μήπως κάποια περιγραφή για κάποιο προϊόν ή τις υπηρεσίες σας;

Εμπιστευτείτε μας και γι’ αυτή την ανάγκη σας. Στην iN tech PRiSMA μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη συγγραφή κειμένων για ένα αρκετά μεγάλο εύρος κειμένων.

Δημιουργία Εγγράφων

Έχετε κάποιο κείμενο χειρόγραφο και θέλετε να το ψηφιοποιήσετε; Μήπως έχετε κάποια ψηφιακό αρχείο σε μία μορφή που δεν σας εξυπηρετεί;

Στην iN tech PRiSMA μπορούμε είτε να ψηφιοποιήσουμε τα έγγραφά σας, είτε να μετατρέψουμε υπάρχοντα αρχεία σε άλλους τύπους αρχείων.

Μην εμπιστεύεστε τους online converters, για τους οποίους δεν γνωρίζετε που μπορεί να “δίνουν” τα δεδομένα σας. Σε εμάς η δουλειά γίνεται αποκλειστικά από ανθρώπους οι οποίοι εκτιμούν και τιμούν την εμπιστευτικότητα των δεδομένων σας.

Εκτύπωση Στάμπας σε υφάσματα

Έχετε κάποιο λογότυπο, κάποιο κείμενο, ή κάποια εικόνα που θέλετε να τυπώσετε σε κάποιο ύφασμα;

Στην iN tech PRiSMA αναλαμβάνουμε την δημιουργία (σχεδιαστικό) και την παραγωγή (εκτύπωση και ραφή) ρούχων, beach flags πανό, πατάκια καταστημάτων και όχι μόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη λίστα των υλικών στα οποία μπορούμε να μεταφέρουμε τις ιδέες σας!